Elokuussa Lohjalla aivan uusi festari: Factory by the Lake eli FBTL

Factory By The Lake – FBTL festivaali järjestetään Lohjalla upeassa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla, joka on aiemmin ollut suljettuna yleisöltä. Festivaalialue sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa ja matkaa Helsingistä on reilu puoli tuntia. Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobandejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille. Vastaavaa keikkaa etkä näin erikoisia puitteita et siis ole vielä kokenut.

MAKSUTON FESTIVAALIALUE

Luvassa on kaksi päivää upeita elämyksiä niin ulkona kuin sisälläkin. Itse festivaalialueelle on maksuton sisäänpääsy, mutta tähtiartistien keikat ovat maksullisia. Festivaalialueella on tarjolla maksutonta musiikkia, nuorisobandejä, taidetta, kulttuuria, ruokaa ja juomaa sekä monenlaista tekemistä lapsille.

www.netticket.fi

SAARA AALTO 23.8.

Saara Aalto Factory by the Lake
Saara Aalto Factory by the Lake

Monipuolinen laulaja, Saara Aalto esiintyy torstaina 23.8. Factory By The Lake Festivaaleilla Lohjalla. Tutuissa ja mukaansa tempaavissa musikaalisävelmissä solistina laulaa valloittava Saara Aalto. Konsertin jälkipuoliskolla kuultava Antonín Dvo?ákin yhdeksäs sinfonia “Uudesta maailmasta” tekee vaikutuksen niin kokeneeseen kuin ensikertalaiseen konserttikävijään.

Saara Aalto 

Jukka Untamala, kapellimestari 

Lohjan kaupunginorkesteri 

Tätä konserttia kuvaa ihana, tunnelmallinen, romanttinen ja unohtumaton. Pelkästään paikka tulee olemaan unohtumaton ja Saaran upea ääni yhdistettynä Lohjan kaupunginorkesterin sovituksiin tulee olemaan kesän taianomaisin keikka josta et halua jäädä paitsi!

LIPUT KUITENKIN MYYDÄÄN NYT, joten varmista paikkasi heti, jotta mahdut mukaan!

Konsertti on ikärajaton. Tilassa anniskelu- ja VIP alue.

ANSSI KELA 24.8.

Anssi Kela Factory by the Lake
Anssi Kela Factory by the Lake

Nummela -klassikkoalbumista muodostui yksi maamme kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä pitkäsoitoista. Mikan faijan BMW lienee myös tuttu. Illan settilistalle on tunkua sillä Anssi Kelalla on listahittejä vaikka useammalle konsertille.

Tämä ilta on kuitenkin jotain täysin poikkeuksellista, josta et halua jäädä paitsi! Kelan tuttujen hittien lisäksi lavalla kuullaan nimittäin myös Lohjan kaupunginorkesteri jonka sovitukset ovat jotain jota et ole Anssi Kelan keikoilla kokenut aiemmin.

Poikkeuksellinen kokoonpano ja taianomainen miljöö upeassa tehdashallissa takaavat keikan jollaista et ole kokenut.

KEIKKALIPUT MYYDÄÄN NYT joten toimi nopeasti ja tule laulamaan äänesi käheäksi yhdessä ystävien kesken. Tilassa anniskelu- ja VIP alue.

CLEDOS 24.8.2024!

Cledos Factory by the Lake
Cledos Factory by the Lake

Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut Cledos on yksi suosituimpia nykypäivän kotimaisia rap-artisteja. Karismaattinen ja anteeksiantamaton lavaesiintyminen, laajasti eri genrejä tuotannossa sekä räjähtävä meno tulee kuvaamaan tätä iltaa parhaiten! Tässä Cledoksen esityksissä tarjotaan vain parasta ja nyt SINULLA on mahdollisuus nähdä tämä yksi artistitaivaan kuumin tähti Lohjalla Factory By The Lake festareilla.

Lohjan kaupunginorkesteri on mukana järjestämässä Cledosin keikkaa, mutta Cledos esiintyy ilman kaupunginorkesteria.

Keikka järjestetään mielettömän upeassa tehdashallissa, joka jo poikkeuksellisena paikkana takaa illan jota et ole vielä kokenut. LIPUT VARATAAN NYT! Jos et halua missata tätä ainutkertaista iltaa, varmista paikkasi vuoden komimmalle keikalle varaamalla lippusi Netticketin verkkokaupassa!

PERJANTAI 23.8.

klo 17.00-19.00 Ulkolavalla, The Voice Of Finlandista tuttu Marko Turunen VAPAA PÄÄSY

klo 19.00-21.00 Päälavalla, Saara Aalto – musikaaleista uuteen maailmaan -konsertti LIPUT NETTICKET

klo 21.00-23.00 Ulkolavalla, Eri esiintyjiä kuten Lohjan oma rokkikukko Tommi Fäldt

LAUANTAI 24.8.

klo 11.00-15.00 Monipuolista ohjelmaa ja tekemistä lapsille yhteistyössä Nuori Lohja

klo 12.00-14.00 Päälavalla, Lohjan nuorisobandien parhaimmistoa VAPAA PÄÄSY

klo 15.00-16.00 Päälavalla, Cledos LIPUT NETTICKET

klo 17.00-20.00 Ulkolavalla Olli Hartonen VAPAA PÄÄSY

klo 20.00-22.30 Päälavalla ANSSI KELA ja LOHJAN KAUPUNGINORKESTERI, LIPUT NETTICKET

FESTIVAALIALUE

Tapahtuma-alueen muodostavat Lohjan Pitkäniemen alueella sijaitsevan tehdasalueen upea miljoo sekä luonnon kaunis järviympäristö. Festarialueelta löytyy useita pieniä tapahtumapisteitä ja yksi sisätiloissa sijaitseva esiintymislava. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolatarjonta, laadukkaat anniskelupisteet sekä oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut. Alueella on erikseen annistelualueet joten juoma kädessä ei voi siirtyä koko alueen poikki.

Alueelta löytyy useita kierrätyspisteitä, ja pyydämme kävijöitä lajittelemaan seka-, bio-, ja muovijätteet niille tarkoitettuihin astioihin.

HUOM! Alueella on tallentava kameravalvonta, jonka lisäksi festivaalialueella video- ja valokuvataan markkinointitarkoituksiin.

RUOKAILU

Alueella on monipuolinen ruokatarjonta ja makumaailma ulottuu Thaimaalaisesta paikallisiin grilliherkkuihin. FBTL ymmärtää ympäristövaikutuksista ja pyrimme huomioimaan kestävän kehityksen myös tapahtuman järjestämisessä.

FBTL:SSÄ MUKANA

NUMMELA THAI KITCHEN – LOHJAN GRILLIMESTARIT – WILD TASTE – DELI BAKERS – AURLAHTI RANTAKAFE – PURE EXPERIENCE

JUOMAT

Anniskelualueet on selkeästi rajattu ja pääset nauttimaan kattavasta paikallisesta juomavalikoimasta. FBTL:n juomavalikoima pitää sisällään laadukkaita viinejä, cocktaileja, paikallisia panimotuotteita ja paljon muuta. Alueelta löydät myös raikkaita alkoholittomia vaihtoehtoja sekä oman alkoholittomien juomien pisteen.

FBTL:SSÄ MUKANA

UNITED GYPSIES – OPUSK – AURLAHTI RANTACAFE

PANTIT

Alueella myytävien juomatuotteiden hintaan lisätään pantti.

Panttikäytännöllä varmistetaan juoma-astioiden asianmukainen uusiokäyttö, siistimpi festarialue ja lajittelemalla saadaan roskalle uusi elämä.

VESIPISTEET

Tapahtuma-alueella on vesipiste, josta saat täytettyä oman myös oman pullosi. Tsekkaa vesipisteet aluekartasta (pisteiden sijainnit päivitetään lähempänä tapahtumaa).

TURVALLISUUS

FBTL on Lohjan yksi vuoden isoimpia yleisötapahtuma. Alueella partioi järjestyksenvalvojien lisäksi myös ensiapuhenkilökuntaa. Otathan huomioon mahdollisen ruuhkautumisen porteilla tai isompien artistien keikoilla ja saavut paikalle ajoissa. Festivaalialueelle on lisäksi jalkautuneena festivaalihenkilökuntaa jotka tunnistat sinisistä järvikaupunki -liiveistä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.