Saanko luvan? Tanssi hurmaa Karjalohjalla

Kaamosmasennukselle polkaistaan jälleen huutia Karjalohjalla kun Tanssin Hurmaa 2019 -tanssileiri valtaa Lohja Spa & Resortin. Parketille kutsuvat tanssinopettajat, jotka ovat Suomen huippuja. Uusia tansseja, kuvioita, tekniikkaa sekä vientiä ja seuraamista ohjeistavat energiset Hannu ja Rosa Mört, karismaattinen Jussi Kaksonen ja charmantti Antti Törmänen. Leirillä opitaan paitsi pyörähdyksiä, luvassa on varmasti myös monia uusia tanssituttuja.

Kattauksessa on kolme eri tasoa: perusteet, perusteet/keskitaso ja keskitaso. Tanssi vie mukanaan, se on fantastinen liikuntamuoto, joten Lohja Spahan kannattaa suunnata, vaikka ei osaisi tanssia lainkaan tai et esimerkiksi ikinä olisi tanssinutkaan. Kuten Jari Aaltonen on todennut, kaikki oppivat tanssimaan. Hän korostaa, että sellaista käsitettä kuin puujalka ei olekaan: tanssissa on kyse omasta asenteesta ja sisusta, sekä liikkumisen ilosta, totta kai.

Leiriviikonlopun viettoon voit suunnata yksin tai parin kanssa, silloin kun sinulle sopii. Voit siis itse päättää mihin haluat osallistua, ja kuinka kauan parketilla svengaat. Kursseilla on jatkuva parinvaihto, johon opettajat toivovat kaikkien osallistuvan. Näin kaikki pääsevät tasapuolisesti tanssimaan ja oppiminen on nopeaa ja hauskaa.

Leiri starttaa perjantaina ja jatkuu koko viikonlopun. Perjantaina ja lauantaina kattauksessa on myös kerrassaan vastustamattomia iltamenoja. Lohja Spa & Resortin ravintola Kanervan lavalle astuu perjantaina ihana Antti Ahopelto & Etiketti ja lauantaina taas parketilla liidellään Lemmenlautan tahtiin.

Selkeät aikataulut ja lisää tietoa löydät netistä www.tanssikurssit.fi -sivustolta.

Teksti: Mia Saario
Kuvat: www.tanssikurssit.fi / Tuija Luukkonen ja Viihdeohjelmat

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.