Uusia ravintoloita Lohjalle

Vaikka paikallismediassa on valiteltu, kuinka Virkkala tyhjenee liikkeistä ja palveluista, on tosiasia se, että kun toinen yritys lopettaa, antaa se mahdollisuuden uusille yrityksille. Välillä vain tässä muutoksessa menee pidempi aika.

Virkkalaan on tulossa tämän 2020 kevään aikana kaksi uutta ravintolaa, joista toinen on selkeästi lounaaseen keskittyvä ja toinen peruslaatuinen ruokaravintola, jolla kuitenkin on jo useamman vuoden historia toisesta kaupungista.

Aivan uusi ravintola on lounasravintola Kaksi Sipulia, joka avaa ovensa piakkoin Virkkalantie 2:n toisessa kerroksessa. Virkkalantie 2 on vanhemmille virkkalalaisille tutumpi Esson talona, eli nyt on Virkkalassa taas yksi ”Esson baari” avoinna – tai piakkoin.

Toinen ravintola on Porista Nummelaan muuttaneen ravintoloitsijan ravintola Passa, joka avaa ovensa piakkoin Virkkalantie 18 eli samassa kiinteistössä mistä juuri Ärrä lopetti, kukkakauppa sai uuden yrittäjän ja vain vähän aikaa sitten myös parturikampaamo sai uudet yrittäjät ja kiinteistön kulmassa aloitti kiinalainen ravintola Toho – ja Virkkalassa muka ei koskaan tapahtu mitään.

Se, että Virkkalan Urheiluliike muutti Tynninharjulla ei ollut ihme, sillä nyt liikkeellä on entistä paremmat tilat esitellä tuotteitaan, mutta se, että Virkkalaan on tulossa soitinliike – se on jo uutisen arvoinen asia.

Virkkalassa siis tapahtuu ja odotamme mielenkiinnolla näiden kahden ravintolan avaamista ja sitä, että pääsemme maistamaan näiden kahden uuden keittiön tuotoksia.

Uutta myös keskustassa

Eikä pidä unohtaa että keskustassa avattiin uusi kiinalainen sushiravintola entisen Presson tiloihin Prismakeskukseen. Uuden kiinalaisen lisäksi Lohjan keskusta on saamassa pian myös toisen uuden ravintolan, joka avaa toimintansa jo olemassa olevan ravintolan tiloihin aivan lähiaikoina – kyseessä on kanaravintola.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.