Uutta Lohjalla: Sedo’s Heavy Kebab

Sedo’s Heavy Kebab alkaa nyt palvella teitä Lohjalla herättääkseen bisneskokemuksiaan henkiin vuodesta 2000 lähtien, voidakseen tarjota asiakkailleen aina parasta palvelua ja esittelyä.

Sedo’s Heavy Kebab on ruoan ystävien palveluksessa kaikkina neljänä vuodenaikana, etuna on sekä sisä- että ulkotilat, huomaavainen ja ystävällinen palvelu, kohtuulliset hinnat ja herkullinen ateria.

Sedo’s Heavy Kebabista löytyy terveellisiä, monipuolisia ja erilaisia ruoka-vaihtoehtoja.

Pääsääntöisesti ruoka on vähälaktoosisia tai kokonaan laktoositonta. 

Pyrimme valmistamaan kaikki annokset mahdollisuuksien mukaan myös gluteenittomana.

Tuoreet raaka-aineet ja kokin huolelliset viimeistelyt antavat ruoalle ansaitut tähdet.

Avoinna

Ma – To: 11.00 – 21.00

Pe – La: 11.00 – 22.00

Su: 12.00 – 20.00

Ojamonharjuntie 64, 08200 Lohja

https://www.sedosheavykebab.com/

Lohjalaisia palveluita

Lohja on keskikokoinen suomalainen kaupunki, joka on puolen tunnin päässä maan pääkaupungista Helsingistä, ja alle tunnin päässä maan päälentokentästä. Lohjalla on paljon hyviä palveluyrityksiä, joista maininnan arvoisia ovat vähintäänkin Shell Virkkala sekä uudistuva ja palveluiltaan kasvava Tynninharju sekä Lempola – molemmat kauppa-alueet tuovat lähivuosina entistä enemmän palveluita lohjalaisille. Kun tähän kaikkeen lisätään myös jossain vaiheessa todennäköisesti Lohjalle tuleva henkilöraideliikenne Turku-Helsinki Tunnin junan- kanssa, niin lohjalaiset palvelut tulevat entisestään lisääntymään – syntyyhän radan ja aseman myötä aivan uusi kaupunginosa Lohjan eli Lohjansolmu.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.