Yhden illan Juttu – festivaali Joo Joossa 1.8.

Ojamon ostarin ravintola JooJoo on ensi lauantaina 1.8. tapahtumapaikka yhden illan rockfestarille – Kolme bändiä: Pyykkärit, Massatie, Kasettijätkät ja soolona esiintyvä SATULI. Kaikki esittävät omia suomenkielisiä kappaleitaan. Musiikillisesti tyylit vaihtelevat iskelmällisestä rockimpaan, aina “peltipunkkiin” asti, kuten Pyykkärit yhtyeen lauluntekijä Julius Westerberg luonnehtii heidän musiikkiaan “Meillä on normipunkkareita pienempi volume, mutta helevetisti hevosvoimia biiseissä ja esittämisessä.”

Kasettijätkät -kokoonpano on julkaissut ensimmäisen singlensä nimeltä Kesäauto. Biisi vie mökille Mikkeliin, jossa kasetti viimein pysähtyy järvimaiseman rauhaan. Neljänsuora-yhtyeessä yli 20 vuotta vaikuttanut Juha ”Jallu” Mäki koki inspiroivana tehdä melodioita ja sanoja
Urkin lähettämiin biisipohjiin. Bändin yhteisiä suosikkeja ovat käännösiskelmien lisäksi muun muassa Jukka Nousiainen, Maustetytöt ja Iron Maiden. Suomikaiho on kuultavissa Kasettijätkien musiikissa.

”Vihdoin olen vapaa, eikä tarvitse piileksiä ylähyllyllä.” —Jallu
”Kesäauto-biisistä tulee mieleen Karkkiautomaatti.” —Petri ”Pertti Kalevi” Munck
”Nämä jätkät ovat muuten piirinmestareita viestijuoksussa, polvennostotreenit tuottavat viimein tulosta!” —
Jorma Ala-Vitja (Ex-valmentaja)

Kasettijätkät:
Laulu ja kitara: Juha ”Jallu” Mäki
Basso ja laulu: Urho ”Urkki” Sevón
Rummut ja laulu: Esko ”EM” Mäki
www.facebook.com/kasettijatkat/
www.instagram.com/kasettijatkat

Kasettijätkille keikka on myös “singlenjulkkarit” – Kesäauto hitin tyyliin voi tutustua netissä, mutta varsinaisesti musiikki toteutuu vain livenä. Rajoitusten aika oli baaripörriäisille vaikeaa aikaa ja tilaisuuden työnimi olikin pitkään Pörriäisilta. “Toistaiseksi sevittiin” sanoo JooJoo ravintolan yrittäjä Tarja Koponen: “Toinen aalto arveluttaa, mutta nyt näyttää hyvältä. Tulevia bileitä on Johanna Tukiaisesta ja dildobingosta aina lokakuun yksvuotissynttäreihin 3.10. – Tule baariin, mutta älä tule sairaana!”

Kokenut lohjalainen laulaja/lauluntekijä, monissa bändeissä monia eri soittimia soittanut Satuli on nyt palannut suomenkielisen popin pariin. Aiempia kokoonpanoja ovat mm. A.M.R, @junkmail, Apezone, Peter Sadul ja
Kupla. SATULIn Suomenkielinen sooloura on vasta nupullaan, ensimmäinen single on valmistumassa paraikaa – julkaisu tapahtuu 2020-21 taitteessa. Satulin musiikkia voi toki jo nyt kuunnella youtubesta Satulikanavalla tai facebookin Satuli artisti-sivulta. Livenä Satuli yhdistelee perinteistä trubaduuri-tulkintaa moderneihin looppeihin. Tuleva livebändi on vasta luonnosvaiheessa.
Ilpo Peter Satuli

Pyykkärit aloittaa klo 18.00, SATULI klo 20.00, Massatie 21.00 ja Kasettijätkät klo 22.00. Liput 3€ ennakkoon JooJoo, Kartanonkuja 1, Ojamo ja keikkapäivänä tiskiltä (niin kauan kuin riittää).

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.